Diskuse
Vkládat příspěvky smí pouze registrovaní uživatelé. Prosím, zaregistrujte se nebo se přihlaste.Fanda CSK (13.09.2018 19:45): Konecne dva rozumne prispevky... jen male (a slibuju posledni ) rypnuti. Prijde ti 200 lidi na 3.ligu dost? To nemyslim nijak hanlive, protoze v Brode je to v blede modrem. Potkavam na fotbale tytez tvare co na konci devadesatych let nez jsme na dlouhou dobu opustili msfl. Nikdo novy, natoz mlady nepribyl.Pro me jsou navstevy na Orlaku osobnim zklamanim. Myslel jsem, ze bude po tolika letech vetsi hlad po 3.lize. Ale hlavne ze na tom fejsbuku mame 850 fanousku. Boze, tolik chodilo v 97 na stadion. Kazdy radeji kysne doma u pc. Je to smutna realita
Lipina (12.09.2018 16:58): Nechodíme ani doma? Chodí +-200 věrných fanoušků (dejme tomu), kteří na Lipinu nezanevřou! Nepotřebujeme fanoušky úspěchů apod. Rozhodně nás dorazí více, než fanoušků Brodu do FM. Není venkovní zápas, kde by nebyl alespoň jeden z nás. Hoši klid a nehádejte se tady pořád, nemá to už cenu. Prohráli jsme? Prohráli. Stejně není priorita postoupit, tak co?
JG (12.09.2018 15:23): Hádáte se tu jako malé děti. Holt jsme prohráli. Z hřiště výkon sudího nebyl dobrý, ze záznamu některé fauly a další situace byly vesměs uznávány správně.. Zamrzí po 2 brankách, že nepřidal další minutu, ale bohužel efektivita Brodu a naše neschopnost dát gól dříve nás stála body. Gratulace do Brodu, je pravda, že kluci měli o něco navrch, ale o tom je fotbal, je krutý v určitých mezích.
Fanda CSK (12.09.2018 10:43): FM furt nebrec a vem si tabletku na uklidneni, ty Tomance. Jsem zvedavy kolik vas dojede do Brodu na jaro. Kdyz nechodite ani doma.
FM (12.09.2018 06:15): Uhersky brod ma nejakeho fanouska? Samozrejme mimo Drozdyho a Tomance , tak kde byli na stadionu ve Frydku?Byli pekne zalezli a tady si otviraji hubu , no dobry teda
Fanda CSK (11.09.2018 18:58): Pro slabouckeho Petu: clovece, co vy jste delali v te 2.lize? Nechapu...
Fanda CSK (11.09.2018 18:49): Jsem stejneho nazoru.... Zizka je proste krupan, ktery neuzna zcela zaslouzenou porazku domacich a misto toho kope kolem sebe. Fakt skoda, ze to neskoncilo 0:3. Rad bych si potom pocetl vyjadreni PANA trenera. Plac, plac a nic nez plac... beztak i ten chudak obrance, co se priznal k faulu a nasledne penalte, dostal urcite od toho bl*a v kabine kartac. To je hnus, takovy trener!!!
fanda (09.09.2018 22:25): Fanda CSK - já si stejně myslím, že Brod za stavu 3:0 už polevil trošku v koncetraci v obraně, bo mysleli, že je už hotovo, jinak by se domácí snad ani nezmohli na gól. A Brod od 85. minuty dohrával v 10 po souboji, kdy jeden hráč Brodu měl tržnou ránu na hlavě, to taky jistě sehrálo roli
Fanda CSK (09.09.2018 21:03): Sakra furt nebrecte frydecaci. To uz se neda ani cist!!! Ten vas drtivy tlak co videl asi jen pan trener Zizka bylo ve skutecnosti par sanci v zaveru zapasu. Skoda, ze Brod dopustil drama v zaveru a naopak nedal na 4:0. To by tady bylo ticho po pesine. Chytte se s tim raplem Zizkou kolem ramen a bezte plakat do Valcoven. 2:3 a smytec!
xsycht (09.09.2018 15:45): >Peta: Si to pust na tvcom a najdi si cas zapasu 83:26. Jasna penalta pro Brod - drzeni hrace obema rukama ve vapne. Kdyby to pisknul, tak jste nedali prvni gol a dnes by jsi tu nefnukal.
Peta (09.09.2018 13:34): Jestli tak hraje každý zápas,tak se divim co dělá v popředí MSFL. No uvidíme na konci podzimu nebo cele sezony! Lipina půjde výš!
fanda (09.09.2018 12:35): Je fakt, že na tvcom byl výpadek od 45 do 55 minuty, že by v tom období měla Lipina ten drtivý tlak? Bo ten jsem neviděl, pouze mírný a absolutně neškodný tlak domácíh, a Brod byl zalezlý, a logicky hrál na brejky.
Peta (09.09.2018 12:01): Na tom našem pěkném stadionu,ty jsi byl ale asi na jiném stadionu! Velice slaboucky tým je Uh. Brod!!
xsycht (09.09.2018 11:48): FNUK, FNUK, FNUK... Videl jsem to skoro cele a nevim, kde mel Frydek drtivou prevahu?
fanda (09.09.2018 11:26): Peta - válcoval ho tak mocným způsobem, že ještě v 80. minutě s ním prohrával 3:0
Martkx (09.09.2018 10:51): od Tomance i toho pomezního skutečně nechutné představení,o ovlivnění zápasu nemůže být sporu,jak něco takového může pískat 3.ligu?Je ale pravda,že hlavně v 1.poločase Válcovny hrály špatně,dělali individuální chyby,ve druhém se hrálo na jednu branku,převaha drtivá,i když bržděná "rozhodčími".I takový je někdy fotbal,na zvracení.
Peta (09.09.2018 09:43): Frýdek včera jasné valcoval slaboucky Brod!! Sudí Tomanec intenzivně piskal pro hosty! Na karty 6-0, nenastavil ani jednu minutu! No hold když bydlí kousek od Brodu i s pomeznim asi jeli i s hráči domu vesele s třemi body!!
fanda (08.09.2018 19:42): Prohrávat doma ještě v 84. minutě 3:0, to asi nebude chyba rozhodčího A penalta byla, viz. vyjádření na stránkách mfkfm.cz "Ten ještě Mrozek dokázal zlikvidovat, následně ale fauloval ve vápně Střížik. Nařízený pokutový kop využil ve 13. minutě nekompromisně Martin Malenovský. „Penalta byla, neměl jsem chodit do skluzu. Bylo to zbytečné, hráče jsem trefil,“uvedl po utkání k inkriminované situaci obránce Valcířů."
xsycht (08.09.2018 19:07): Jaka fraska? Pred prvnim golem Frydku byla jasna penalta pro Brod... Holt silny sponzor je silny sponzor.
lipina (08.09.2018 18:31): Rozhodci v te msfl jsou kokoti ve frydku to byla fraska kdyz 2polocasu ne nastavi ani minutu kdyz frydek tlacil a brod byl ve srackach
Vapik (07.09.2018 21:30): neni vubec zac, delate bezvadne stranky
Admin (07.09.2018 12:40): @Vapik: jasně, neviděl jsem to na první pohled, ale máme to blbě Díky za polopatické vysvětlení, mrkneme na to a určitě opravíme. Ještě jednou díky
Vapik (07.09.2018 11:08): @admin - nevim admine, mozna mi to nejak spatne ukazuje, ale prave ze tabulka momentalne nezohlednuje rozdil ve skore, ba je nastavena presne naopak, uvedu aktualni priklad: na 4.-6. miste se pri rovnosti bodu na 4. miste objevuje Hodoni, 5. Kromeriz a 6. Velke Mezirici, ale ma to byt presne naopak, nebot Mezirici ma nejlepsi rozdil mezi vstrelenymi a obdrzenym brankami dalsi problem se objevuje na 2. miste, kde je uveden Uhersky Brod a na 3. Frydek, jenze Frydek ma vice vstrelenych branek nez Brod ve chvili, kdy oba tymy maji stejny rozdil ve skore = mel by byt 2. Frydek mej se pekne
Admin (05.09.2018 12:55): @Vapik: Děkuji za podnět. Jak to myslíte? Teď je řazení nastaveno podle bodů a podle rozdílu ve skóre. Ještě můžeme přidat třetí řazení, že pokud je rozdíl ve skóre stejný, tak rozhoduje počet vstřelených branek.
Martkx (05.09.2018 11:26): tak Hradec-Ústí,to bylo fakt podezřelé,už před zápasem měl jeden hradečák tušení,že to tak dopadne,že jim to pustí.Ale to se nedá dokázat.Je to jako když Válcovny spadly z 1.ligy.Přece nemohla do 2.ligy spadnout Sparta,že?
Vapik (05.09.2018 11:18): Admine, nemohl by se v tabulce upravit algoritmus tak, aby na vyssi pricce byl v pripade rovnosti bodu ten tym, ktery ma lepsi skore? Diky moc
LIPINA (05.09.2018 10:39): máš pravdu, ale je tam ještě druhý fakt, - týmy z čech si umí pomoct i sami, viz do nebe volající puštění zápasu Hradce Úsímu nad Labem.
Martkx (05.09.2018 08:12): jo,jenomže jak dlouhá léta sleduju 1. i 2. ligu a machinace šíbrů podporujících Čechy před Moravou,tak nemám iluze o regulérnosti.Můj názor se mi potvrdil po sestupu Válcoven do MSFL.Tady jsme jen Morava a pepíci nás nechávají být.Zdají se mi být zápasy pískány férově,i když jsme zatím rekordmany ve sbírání žlutých karet.Ve 2.lize to bylo kolikrát na zvracení,jak rozhodčí podporovali proti nám týmy z Čech.Vždyt´ známe výroky Berbra ne?
LIPINA (04.09.2018 15:58): Dejv jak zase?? Už 10 nesestoupily ze 2 ligy 2 moravské kluby, naposled před 10 lety Fulnek společně s HFK Olomouc. Jinak to vždy "nějak administrativně dopadlo" a sestoupil nakonec pouze jeden.
Dejv (02.09.2018 21:46): V 2.lize je šest moravských týmů, neříkejte mi, že zase dva spadnou? Znojmo, Třinec zaberte už konečně!
LIPINA (01.09.2018 20:58): Uničov dnes ve Frýdku velmi dobrý, utkání by slušela remíza
Dejv (28.08.2018 19:26): MSA - nepřijde mi spravedlivé, že "B týmy" půjdou rovnou to třetí ligy, a že může letos spadnout až 5 týmů do divize.
MSA (27.08.2018 06:11): Devj: Čím ji funkcionáři pošlou ke dnu? Zařazením "B týmů"? Kvalita soutěže tím naopak stoupne. Obavy z neregulérnosti soutěže jsou přehnané, ano, vzpomínám si, že sem tam byl nějaký "incident", kdy za B tým nastoupilo víc hráčů prvoligového "A týmu" (např. kvůli reprezentační pauze), ale to se stávalo skutečně minimálně (vím, na závěr jde někdy v součtu o každý bod...). Takže mínus takové situace je (mírně) snížená regulérnost, plusem samozejmě pro nás fandy je, že uvidíme v akci ligové hráče...
Dejv (26.08.2018 23:24): Dneska kvalitní a dost zajímavý zápas v Novém Městě. Asi si fakt musíme užít poslední zajímavý ročník MSFL, než funkcionáři tuto soutěž pošlou ke dnu
lipina (26.08.2018 20:43): Za jakou cenu Rýmařov prekvapil kdyz cely 2 polocas rozhodci piskal proti frydku a take furt lezeli na zemi a zdrzovali hru
Dejv (26.08.2018 11:37): Rýmařov opět dokázal zaskočit favorita, Frýdek tedy dost zklamal.
Draxler (24.08.2018 21:34): Žmolík přinesl do Uničova to, co všude .... NIC! Fotbal na počet nahrávek. Výsledek 0:3...
Gurfe (22.08.2018 21:36): Krč tím, že je v Uničově na křídle a ne hroťák, se dost střelecky trápí ...
Vapik (22.08.2018 16:43): Honza SIlny to ale letos nebude mit snadne, protoze jeho nejsilnejsi strankou jsou brejky, na ktere KM letos se svou silou hrat nebude moc.
LIPINA (22.08.2018 15:48): Silný je pro MSFL TOP útočník, Varadi .......no uvidíme, kéž máš pravdu
SKPV 1904 (22.08.2018 14:27): Myslím si, že nejlepší střelec sezony bude jednoznačně Honza Silný, pokud teda v zimní pauze neodejde. Šlapat na paty mu bude asi Varadi. Alda Krč zatím trošku pozadu.
SKPV 1904 (20.08.2018 13:39): @Admin: no hlavně gólmani - Kotnour a Smrčka (Líšeň), Lupač (Hodonín), Mucha a Rohel (ValMez) a Chytil myslím na soupisce Hulína taky není. Hráče do pole až tolik nesleduju takže nevím..
Admin (20.08.2018 11:06): @pro admina: Michal a Martin jsou dvojčata. K poslednímu utkání ale nastoupil jen Martin. A proto je v tabulce nejstarších hráčů před svým bratrem. Věk je počítán vždy k poslednímu zápasu, ve kterém daný hráč nastoupil. @tabulka: děkujeme, opravíme. Jedná se o starou informaci z loňského ročníku. @SKPV 1904: soupisky průběžně aktualizujeme. Jaké konkrétní hráče máte na mysli?
SKPV 1904 (19.08.2018 13:39): Přesně tak...a chtělo by to i upravit soupisky u všech týmů, jsou tam stále někteří hráči z minulé sezony, kteří odešli
Pro admina (19.08.2018 13:38): Martin Vyskočil SK Spartak Hulín SK Spartak Hulín 35 let a 337 dnů Michal Vyskočil SK Spartak Hulín SK Spartak Hulín 35 let a 323 dnů je zajímavé, že se dvojčata narodila 14 dnů po sobě
Tabulka (19.08.2018 13:33): Admine prosím oprav matoucí nesmysly v tabulce (bláboly o 14 příčce). Sestupuje 3 - 5 týmů. To bylo rozhodnuto před začátkem soutěže. Díky
LIPINA (11.08.2018 14:42): první si myslím trošku orientaci jak kdo na tom je, dá až tabulka po takovým 7 kole. Ted´je příliš brzo cokoliv předpovídat. Jisté ale je, že nahoře bude Kroměříž, Vyškov, Líšeň, Velké Meziříčí, Hlučín a minimálně dva tři kluby tam ještě vyskočí. Bohužel si ale myslím, že je to poslední zajímavý ročník, ty juniorky to od příští sezony zprasí.
Gurfe (10.08.2018 20:18): podle věkového průměru má Valašské Meziříčí suverénně nejnižší věk ... a proto jsou podle mě hlavní kandidát na poslední místo
Vapik (06.08.2018 06:58): Ja byl v sobotu ve Frydku a musim rict, ze to tam maji velmi dobre pripravene. Pekny stadion, prijemni poradatele, lidi slusne fandi, na jejich strankach je jiz sestrihany zaznam z utkani, proste je videt, ze nejakou dobu hrali 2. ligu. Vsechna cest.
Ondra (05.08.2018 22:01): Dobry den, byl jsem dnes na utkání s Uničovem. Moc se mne utkání libilo. Mate tam moc pěkné prostředí, i když doprava ke stadionu je trochu komplikovanější. To bych neviděl jako hlavní problém. Koupil jsem si u vás klobasu, ale za 35,- Kč, takového “Mrzaka”, za takové peníze bych se to někomu styděl prodat i já.