Tři týmy skončily už v předkole. Třinec postoupil bez boje

31.07.2023 | Matěj Šoba
hodonin_batov_molcup23.jpg

Další ročník MOL Cupu se rozjel, předkolo už týmy MSFL mají za sebou. Nejlépe to zvládly Bohunice, které vyhrály vysoko 8:0, naopak tři týmy v poháru skončily.

Zlínsko, dříve známé jako Otrokovice nebo Kvítkovice, čekal soupeř ze Slavičína. Třetiligový celek vyhrál 1:0 a postoupil do prvního kola MOL Cupu. Tam se nyní potká s Frýdkem-Místkem, který také své předkolo zvládl. Na půdě Bílovce vyhrál 3:0. Hodonín musel pro postup porazit Baťov, to se i díky dvěma brankám Holka podařilo. Hodonín si nyní zahraje s druholigovým Vyškovem. Hlučín porazil Polanku 1:0 a teď ho bude čekat Rýmařov.

Uničov své předkolo zvládl s přehledem. Svého soupeře TJ Břidličná vyřadil z letošního ročníku MOL Cupu výsledkem 6:0. Síly teď změří s Hranicemi. I ty zvládly svůj první pohárový zápas, když porazily Všechovice 1:0. Bohunice vyprovodily Kostelec na Hané, vyhrály vysoko 8:0, zahrají si s ex-třetiligovou Kroměříží. Rosice vyhrály nad Skašticemi 3:0, teď je čeká Strání. Brněnský Start vyhrál nad Tasovicemi 5:3, v prvním kole potká Lanžhot. Až v prodloužení si postup zajistilo Znojmo, které hrálo ve Staré Říši po devadesáti minutách 0:0, v prodloužení ale vstřelilo dvě branky a postoupilo. Jeho další protivník bude Žďár nad Sázavou. Kdo svůj boj o postup ale nezvládl je tým z Blanska, celek z Uherského Brodu a Frýdlant. Všechny týmy prohrály a v letošním pohárovém ročníku skončily. Naopak bez boje postoupil Třinec, a utká se s nedalekými Vítkovicemi.